Kumpan Sweden AB

Senior fullstackutvecklare

03.2021 - Pågående • 1 år 5 mån

Aksel joinar Kumpan med cirka 7 års arbetslivserfarenhet i bagaget, och har tidigare framförallt arbetat som konsult. Aksel har tack vare sin erfarenhet från flera projekt utvecklats till en problemlösare med en bred teknisk förståelse. Han har framförallt fokuserat på frontend, och då React, men även breddat sin repertoar med bl.a. Go.

Tech: Go, React, JavaScript, Typescript, Vue.js, C#, Python, HTML5, Angular, AngularJS, Docker, C++

Explizit AB

Utvecklare

04.2015 - 03.2021 • 5 år 11 mån

Aksel arbetade som fullstackutvecklare på Explizit under 6 års tid inom både webb- och spelutveckling. Han fick under sin tid på bolaget testa på flera olika projekt och tekniska lösningar.

Tech: Go, React, C++, JavaScript, Typescript, C#, Python, HTML5, Angular, AngularJS, Docker, REST-API

Zebware

01.2018 - Pågående • 4 år 7 mån
Utveckling av programvara för multicloud-lösningar. Aksel har främst utvecklat frontend  skriven i React, men har även suttit med det funktionella och backend – vilket är skrivet i Go.
Aksel arbetade med en licensplattform som ska användas av kunder för att köpa och hantera produktlicenser. Även det baseras på React i frontend och Go som backend.

 

Tech: JavaScript, React, GO, REST-API

Se projektet live

Interbook GO

01.2017 - 12.2018 • 1 år 11 mån

I detta projekt arbetade Aksel med ett underhållsarbete för Explizits produkt Interbook GO.  Javascript+HTML och C# för backend.

 

Tech: JavaScript, GO, C#, REST-API

Se projektet live

Tekniska Verken

01.2016 - 01.2017 • 1 år

För Tekniska Verken utvecklade Aksel en mobilapp med Ionic och Angular. Det används av deras tekniker för att digitalt kunna fylla i elmätar-information och skicka in rapporter. Backend baseras på Adoxa. Det involverade både design av gränssnittet och implementation, och utveckling av backend. Appen är framförallt byggd med TypeScript.

Tech: TypeScript, Ionic, Angular, REST-API

Adoxa

01.2015 - 01.2016 • 1 år

Projektet handlade om att ersätta Silverlight i Explizits egen produkt Adoxa som används av kunder som Arbetsförmedlingen, Uppsala Akademiska Sjukhus, Växjö Energi mfl. Aksel byggde om Adoxas webbgränssnitt från Silverlight till HTML5 och AngularJS.

Tech: JavaScript, AngularJS, REST-API

Norska Ambassaden

01.2015 - 12.2015 • 11 mån

För Norska Ambassaden utvecklade Aksel en tidbokningstjänst med AngularJS som kommunicerade med Adoxas backend.

Tech: JavaScript, AngularJS, REST-API

HTML/CSS

JavaScript

SASS/LESS

React

Go

Node.js

Vue.js

Computer Game Development, BA Luleå Tekniska Universitet • 2012 – 2015